- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το street food μπήκε για πάντα στις ζωές μας, ήταν θέμα χρόνου να κάνει κάποιος να το επόμενο βήμα. Διότι τι είναι το αμέσως καλύτερο από το να τρως λιχουδιές στα όρθια; Να πίνεις cocktail περπατώντας!
Το TYCO μόλις άνοιξε στον πεζόδρομο της Ρόμβης για να σε βάλει σε μεγάλους, καλοκαιρινούς πειρασμούς. Take Your Cocktail Out φωνάζουν τα αρχικά του, «μια μαργαρίτα on the run», λες εσύ και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Από τις 12.00 το μεσημέρι (γιατί είναι καλοκαίρι και δεν κρίνουμε κανέναν) μέχρι τις 02.00 το βράδυ μπορείς να πάρεις το cocktail σου και να φύγεις τρέχοντας. Θα βρεις 6 signature cocktails, long drinks, classic cocktails και ποτά, με τις τιμές να αρχίζουν από τα €5. Από €4,5 αν επιλέξεις κάτι χωρίς αλκοόλ. Κι αν δεν θες να πάρεις το cocktail take away, μπορείς να καθίσεις στα stools του TYCO και να χαζεύεις την περατζάδα της Ρόμβης. Και για αυτούς που δεν ξεκουνιούνται με τίποτα, σύντομα θα υπάρξει και υπηρεσία delivery.
Ρόμβης 11, Fb: TYCO
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Δοκιμάζεις μια φορά και θυμάσαι τη γεύση τους για πάντα
Μια φρέσκια μπίρα πολύ δροσερή που λέγεται Droseri και είναι Θασίτισα… ή μάλλον Θασίτσα.
Σύγχρονα twists αιγαιοπελαγίτικης γεύσης
Διαφορετικοί DJs κάθε βράδυ, art deco αισθητική και ωραία ποτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.