![Το Λοκάλι στου Ψυρρή μόλις απέκτησε ταράτσα Το Λοκάλι άνοιξε την ταράτσα του](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2020/07/01/105455604_2112129015578660_3835463861858968948_o.jpg)
Το Λοκάλι στου Ψυρρή επέστρεψε με μια… ταράτσα!
Το Λοκάλι άνοιξε πριν ένα χρόνο περίπου για να γίνει το hit του καλοκαιριού. Λίγο η μεγάλη, δροσερή αυλή, λίγο οι ρομαντικές γιρλάντες από φωτάκια, λίγο τα cocktail και τα νόστιμα μεζεδάκια -ποιος να μας το έλεγε ότι θα επιστρέφαμε ξανά και ξανά για να φάμε μπάμιες τηγανητές! Δεν ήθελε και πολύ για να αρχίσουν εδώ να συναντιούνται οι παρέες και να ζωντανεύουν οι νύχτες. Ακόμα όμως, το Λοκάλι δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη…
Μετά την καραντίνα, το στέκι της οδού Σαρρή επεκτάθηκε προς… τα πάνω. Ναι, είναι αλήθεια, το Λοκάλι άνοιξε την ταράτσα του και είναι μια κούκλα! Ανοίγει κάθε μέρα από τις 19.00 και μετά, σερβίρει εξωτικά cocktail με φρέσκα υλικά, κλασικές αξίες με ή χωρίς twist, εισάγει και μια νέα frozen κατηγορία με δροσερά highballs. Και κάθε απόγευμα από τις 19.00 έως τις 20.00 η ταράτσα έχει happy hour, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα ποτά έχουν €5 και τα cocktails €6 (κι εμείς έχουμε μιας πρώτης τάξεως δικαιολογία για να πιούμε από νωρίς).
![Το Λοκάλι στου Ψυρρή μόλις απέκτησε ταράτσα Το Λοκάλι άνοιξε την ταράτσα του](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/106072216_2116734288451466_1006311618488132949_o.jpg)
Στην ταράτσα αυτή δεν τρώμε πολύ, αλλά… τσιμπάμε! Τρία τυλιχτά μας περιμένουν (ένα με χοιρινό, ένα με κοτόπουλο κι ένα vegan), καθώς επίσης και ένα νόστιμο hot-dog. Αν θες περισσότερα, μπορείς πάντα να κατέβεις δυο ορόφους κάτω και να απολαύσεις μεζεδάκια στη χαριτωμένη αυλή. Όμως σε προειδοποιούμε: είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψεις για το vibe και τη θέα της ταράτσας.
Γιατί κάπως έτσι, με καλοκαιρινά cocktails στο χέρι, με πολύχρωμα φωτάκια και τη θέα της Αθήνας που τη φωτίζει ο ήλιος που δύει, με ένα φουγάρο για στολίδι, η ταράτσα στο Λοκάλι μοιάζει με πλοίο που σαλπάρει ολοταχώς προς ένα νόστιμο καλοκαίρι. Ε, τι; Εμείς δεν θα επιβιβαστούμε;
![Το Λοκάλι στου Ψυρρή μόλις απέκτησε ταράτσα Το Λοκάλι άνοιξε την ταράτσα του](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/7a3a5665_0.jpg)
Υ.Γ. Στην ταράτσα δεν γίνονται κρατήσεις.
Σαρρή 44, Ψυρρή, 210 3250673
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.