- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Ψήνουμε τις πατάτες στη σχάρα του φούρνου για 40-45 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Βγάζουμε τις πατάτες από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν για 15 λεπτά.
- Κόβουμε τις πατάτες στη μέση κατά μήκος και αδειάζουμε το εσωτερικό της με ένα κουτάλι.
- Σε κάθε πατάτα ρίχνουμε από λίγο μπέικον και λίγο τσένταρ.
- Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί που προηγουμένως έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος (ή το γάλο), το υπόλοιπο μπέικον, το υπόλοιπο τσένταρ, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα αυγά.
- Αλατοπιπερώνουμε και αδειάζουμε το μείγμα μέσα σε κάθε πατάτα.
- Πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα τσένταρ, και ψήνουμε στους 180°C για 15-20 λεπτά.
- Σερβίρουμε αμέσως.