Θεματα

Το Disaronno φοράει Cavalli και γίνεται κοκτέιλ

Μια συλλεκτική φιάλη για καλό σκοπό, ένα γευστικό κοκτέιλ εμπνευσμένο ειδικά για την περιστάση

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
113801-225712.jpg

Ο ενθουσιασμός που έδειξα όταν άνοιξα τη σακούλα και είδα τη φιάλη δύσκολα περιγράφεται. Μετά το ντιζαϊνάτο μπουκάλι βότκα που λάνσαρε πριν λίγο καιρό ο οίκος Roberto Cavalli και έβαλα σε περίοπτη θέση στη συλλογή μου (ο καθένας με τις λόξες του), τώρα ανέλαβε να ντύσει το υπέροχο Disaronno και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Η χαρακτηριστική φιάλη του Disaronno αποκτά λοιπόν, εν όψει Χριστουγέννων, ένα outfit εμπνευσμένο από την Pre-collection 2015 του Roberto Cavalli, με τολμηρά εξωτικά animal prints και στοιχεία μαγεμένου βυθού να αποτυπώνονται επάνω σε έναν λευκό καμβά με χρυσές λεπτομέρειες.

image

Το limited edition μπουκάλι «DisaronnoWearsCavalli» θα κυκλοφορεί για λίγο καιρό σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ και κάβες, αποτελώντας ένα θαυμάσιο δώρο για κάθε αληθινό fashionista -και όχι μόνο!

Έχει κι άλλο όμως. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της φιάλης «DisaronnowearsCavalli» θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion 4 Development, η οποία, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προσπαθεί με ουσιαστικές ενέργειες να προωθήσει έργα οικονομικής ανάπτυξης τοπικών κοινωνιών σε αναπτυσσόμενες χώρες.

image

Το Disaronno πίνεται απολαυστικά με πάγο, λεμόνι ή πορτοκάλι, αλλά για τους πιο απαιτητικούς έχουμε μια υπέροχη συνταγή κοκτέιλ που θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας τα Χριστούγεννα.

Disaronno Cavalli Sour

image

Υλικά

45ml Disaronno

30ml χυμός λεμονιού

15ml σιρόπιζάχαρης

λίγο Prosecco

λίγο angostura Bitters

Εκτέλεση

Σε ένα shaker με πάγο προσθέτουμε το Disaronno, το λεμόνι και το σιρόπι. Ανακινούμε καλά και σερβίρουμε, σουρώνοντας, σε ποτήρι του κρασιού.

Απογεμίζουμε με prosecco και ανακατεύουμε ελαφρά.

Προσθέτουμε τα dashes των angostura bitters, γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκαλιού και σερβίρουμε.

image

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.facebook.com/Disaronno#DisaronnoWearsCavalli

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.