PS: Luncheon – Το νέο εγχείρημα του Σωτήρη Κοντιζά
Ένα νέο μενού και γεύσεις που θα έρχονται σπίτι – Η ανάρτηση του σεφ στο Instagram
Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το PS: Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, με νέο μενού και φαγητό που έρχεται στο σπίτι.
Νόστιμα νέα μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του στο Instagram, o σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας το νέο «αδερφάκι» του Nolan Restaurant και του Proveleggios, το «PS: Luncheon» και το σχετικό account του στα social media.
«Νέο μενού. Νέα εμπειρία. From scratch. Τα καλύτερα έρχονται. Σπίτι σας» σημειώνεται στη σελίδα του «PS:Luncheon».
«Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο και όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης και να καταπολεμώ τη συνήθεια» έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη μακροσκελή ανάρτησή του, στην οποία εξηγεί πώς «γεννήθηκε» το «PS: Luncheon».
«Αν το Nolan Restaurant και ο Proveleggios είναι μια επιστολή, να και το υστερόγραφο. Το PS Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, κατέφτασε και φτιάχνει μια νέα εμπειρία: φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θέλουμε να το τρώμε. Ειδικά σχεδιασμένο για να φτάνει στον προορισμό του.
Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό μας τυρί, καυτερές φτερούγες the nolanverse way. Και μαζί κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου, και 3 DIY kits (pizza, ramen, tacos) για να μαγειρέψετε κι εσείς λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.
Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Και το Nolanverse ξετυλίγεται. Τα καλύτερα έρχονται... σπίτι σας» σημειώνεται στην «παρθενική» ανάρτηση του «PS: Luncheon» το οποίο έρχεται σε συνεργασία με το δίκτυο διανομής της Wolt.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα εστιατόρια μπαίνουν στον Οδηγό, αλλά υπάρχουν και δυσάρεστες εκπλήξεις
Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα ρεβεγιόν που θα θυμάστε για πάντα
Αγνά υλικά, ποιότητα και φίνα γεύση σε ένα γλύκισμα με άρωμα Ιταλίας
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.