Θεματα

PS: Luncheon – Το νέο εγχείρημα του Σωτήρη Κοντιζά

Ένα νέο μενού και γεύσεις που θα έρχονται σπίτι – Η ανάρτηση του σεφ στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς
instagram.com/scontizas

Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε το PS: Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, με νέο μενού και φαγητό που έρχεται στο σπίτι.

Νόστιμα νέα μοιράστηκε με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers του στο Instagram, o σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας το νέο «αδερφάκι» του Nolan Restaurant και του Proveleggios, το «PS: Luncheon» και το σχετικό account του στα social media.

«Νέο μενού. Νέα εμπειρία. From scratch. Τα καλύτερα έρχονται. Σπίτι σας» σημειώνεται στη σελίδα του «PS:Luncheon».

«Ανέκαθεν διαλέγαμε τον δύσκολο δρόμο και όχι την πεπατημένη. Είναι ο δικός μου τρόπος να ισορροπώ μέσω της συνεχούς εξέλιξης και να καταπολεμώ τη συνήθεια» έγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη μακροσκελή ανάρτησή του, στην οποία εξηγεί πώς «γεννήθηκε» το «PS: Luncheon».

 

 

«Αν το Nolan Restaurant και ο Proveleggios είναι μια επιστολή, να και το υστερόγραφο. Το PS Luncheon, το τρίτο culinary project της ομάδας του nolanverse, κατέφτασε και φτιάχνει μια νέα εμπειρία: φαγητό για το σπίτι όπως ακριβώς θέλουμε να το τρώμε. Ειδικά σχεδιασμένο για να φτάνει στον προορισμό του.

Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, ολόκληρα cheesecake από το δικό μας τυρί, καυτερές φτερούγες the nolanverse way. Και μαζί κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν γάντι με το φαγητό, κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου, και 3 DIY kits (pizza, ramen, tacos) για να μαγειρέψετε κι εσείς λίγο. Εντάξει, πολύ λίγο.

Ένα ολοκαίνουριο μενού. Μια νέα εμπειρία. Η ίδια ομάδα. Και το Nolanverse ξετυλίγεται. Τα καλύτερα έρχονται... σπίτι σας» σημειώνεται στην «παρθενική» ανάρτηση του «PS: Luncheon» το οποίο έρχεται σε συνεργασία με το δίκτυο διανομής της Wolt. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.