- CITY GUIDE
- PODCAST
-
25°
Σύμφωνα με το TikTok, κλείνουμε τις συσκευασίες δημητριακών τελείως λάθος
Και ίσως το TikTok να έχει δίκαιο
![christiperri.jpg christiperri.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/christiperri.jpg)
![cerealmain.jpg cerealmain.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2020/05/12/cerealmain.jpg)
Το ΤikTok δείχνει τρόπους να διπλώνουμε σωστά τις συσκευασίες δημητριακών
Πιστεύω μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως η ζωή δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τα αγαπημένα μας κορν φλέικς. Το σνακ-πασπαρτού που μας έχει κρατήσει συντροφιά για αμέτρητα πρωινά της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και πάντα βρίσκεται σε κάποιο ράφι της κουζίνας, έτοιμο να τσιμπολογηθεί όσο βλέπουμε ταινία, διαβάζουμε βιβλία, χαζεύουμε χωρίς νόημα ή απλά βαριόμαστε να μαγειρέψουμε.
![cerealadam.jpg cerealadam.jpg](/images/w734/3/jpg/sites/default/files/cerealadam.jpg)
Έτσι λοιπόν, μάλλον είναι εξίσου εκνευριστικό για όλους όταν είμαστε έτοιμοι να βουτήξουμε σε ένα κουτί με δημητριακά και τελικά ανακαλύπτουμε πως έχουν πανιάσει λόγω της υγρασίας και δεν είναι πλέον τραγανά. Τόσο εκνευριστικό που μάλλον δεν αξίζει καν να τα φάμε. Ποιο το νόημα των Cheerios αν δεν σε ακούσει όλη η γειτονιά να τα μασουλάς;!
Ευτυχώς για εμάς, η χρήστης του TikTok @micklanie μάλλον μας έχει απαλλάξει από την παραπάνω δοκιμασία, αποκαλύπτοντας ένα συγκλονιστικό μυστικό: εμείς φταίμε για τα μη-κρατσανιστά κορν φλέικς μας. Και πιο συγκεκριμένα, φταίει ο τρόπος που κλείνουμε την συσκευασία. Ιδού η σωστή μέθοδος, σε μία επίδειξη της μεγάλης αυτής δασκάλας που αποφάσισε να αλλάξει την ζωή μας:
Ναι, το αποτέλεσμα είναι τόσο ασφαλές που ακόμα και αν γυρίσεις το πακέτο ανάποδα, τα δημητριακά δεν πέφτουν. Πού ήταν αυτό το κόλπο όλη μας την ζωή;
Η μόνη μας παρηγοριά είναι πως όπως φαίνεται, δεν είμαστε οι μόνοι που είχαμε πλήρη άγνοια. Οι περισσότεροι χρήστες του TikTok φάνηκαν εξίσου έκπληκτοι με τις νέες πληροφορίες και έσπευσαν να δοκιμάσουν το πείραμα στους λογαριασμούς τους.
Σύντομα η τάση έγινε viral (υπάρχει μεγάλη βαρεμάρα στην καραντίνα) και εκατοντάδες πακέτα δημητριακών διπλώθηκαν και ξεδιπλώθηκαν. Μαζί με τα βίντεο του challenge δημοσιεύτηκαν λεζάντες όπως «η ζωή μου άλλαξε για πάντα», «συγκλονιστικό» και «gamechanger». Εσύ θα το δοκιμάσεις; Αν ναι, θέλουμε και εμείς να δούμε βίντεο της προσπάθειας! Ανέβασε την απόπειρα και κάνε μας tag στο instagram της Taste Voice.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
![](/images/w400/3/jpg/files/2024-02-02/final-voice-choice4.jpg)
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Καλαμάτα συνδυάζει ομορφιά, ιστορία, γλυκιά ζωή, όλα στα μέτρα του ανθρώπου
Το chef exchange experience που ζήσαμε στο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο & στο Dexamenes Seaside Hotel στην Ηλεία
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Το πρώτο φεστιβάλ γαστρονομίας και οίνου του νησιού
Με τα Ikaria Coffee kiosk και Ikaria Park μαθαίνει στους Ολλανδούς τα ελληνικά φαγητά και κρασιά
Premium συσκευασμένο παγωτό από την Ιταλία κατευθείαν σπίτι σου
Εδώ θα βρεις εξαιρετικής ποιότητας νωπά κοτόπουλα, αλλά και χειροποίητη κοτόπιτα, τραγανά buffalo wings και το περίφηµο «κοτοσούβλι»
Η καλύτερη ποιότητα στις ζύμες, αλλά και μια εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Όσα φαστ-φουντ και να παρελάσουν από τις μόδες, η μπουγάτσα του Ιορδάνη, δεν κινδυνεύει. Γιατί στα Χανιά έχει ρίζες πιο στέρεες και από τον Φάρο.
Το ζαχαροπλαστείο που αλλάζει το τοπίο στα γλυκά
Με ασημένια μαχαιροπίρουνα, αστακό thermidor και την έννοια της φιλοξενίας του ‘70
Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα
Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι
Είτε είναι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας είτε ελεύθερης αλιείας, αποτελεί μια πολύτιμη πηγή βιταμινών και μετάλλων
Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»
Ψητό, τηγανητό ή παστό, το κάθε ψάρι έχει τη νοστιμιά του
Και το προτιμά μαγειρεμένο στην πιο λιτή, μεστή, αλλά και γρήγορη νοστιμιά του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.