Ένα διαφορετικό brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Αυτή την Κυριακή ραντεβού στη Φωκίωνος Νέγρη!
Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 19 Ιανουαρίου
Από τη στιγμή που η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ξαναζωντάνεψε, δεν σταματά να διοργανώνει κάθε είδους δρώμενα. Το πιο λαχταριστό όλων, όμως, γίνεται μια φορά τον μήνα. Κάθε μήνα γνωστά εστιατόρια, σεφ, καντίνες και μάγειρες ετοιμάζουν το street food των ονείρων σου στο κυριακάτικο Pop Up Brunch της Δημοτικής Αγοράς.
Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, θα έχει πολλές νέες γεύσεις και απολαυστικές μουσικές. Από τις 11.00 έως τις 17.30 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γεμίζει με κέφι, κόσμο, μουσική και γεύσεις που αγαπάμε. Burgers, bao buns, tacos, vegan και μακροβιοτικά πιάτα, γλυκά, καφέ και ζεστό κρασί, θα σε περιμένουν εκεί, για να κάνουν τη μέρα σου καλύτερη.
Τα street brunch πιάτα για τον Ιανουάριο υπογράφουν το El Burro Tacos con Tequila, το Yazhou, το One Project, οι Guerilla Chef μαζί με τον The Cookie Dude και το Mentaleaty. Ενώ τα γλυκά βάζουν το ιταλικό Signora Athens και η Eri Bakes Vegan παρέα με δύο κυψελιώτικα στέκια, το SCRY και την Πίτα της Κολχίδας. Τη μουσική αναλαμβάνει ο Pepper, ενώ ένα live μουσικό δρώμενο-έκπληξη περιμένει μόνο τους… τολμηρούς επισκέπτες. Όπως βλέπεις, η μέρα προβλέπεται άκρως απολαυστική οπότε βάλτο στο πρόγραμμα.
*Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο επόμενο brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τον Φεβρουάριο και να παρουσιάσετε τα δικά σας street brunch πιάτα, δηλώστε συμμετοχή εδώ.
Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 210 3210146
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Το Ποτάδικο δεν είναι απλώς άλλο ένα μπαρ, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική
Ιδιορρυθμίες, λόγοι συναισθηματικοί και άλλοι που δεν τρώμε κάποια φαγητά
Ένα από τα ομορφότερα σημεία να απολαύσεις τη θέα της Ακρόπολης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.