- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
2019 Athens Taste Choice
Η A.V. ψήφισε όσα της άνοιξαν την όρεξη τη χρονιά που πέρασε. Ψηφίστε κι εσείς για να ανακατέψετε την κατάταξη
Τα Όσκαρ του 2019: Η ATHENS VOICE βραβεύει την καλύτερη gastro tavern, καλύτερη διεθνή και ελληνική κουζίνα, asian ethnic, bar resto, wine bar, street food, chefs
Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, στην Athens Voice διαλέξαμε τα αθηναϊκά εστιατόρια που ξεχώρισαν και τους σεφ που συζητήθηκαν. Ψηφίστε κι εσείς μέσα από το site της A.V. τα δικά σας φαβορί αλλάζοντας την κατάταξη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα αποτελέσματα θα τα μάθετε με την καινούργια χρονιά. Η γαστρονομία, «υψηλή» ή… του δρόμου, μας ενώνει!
GASTRO TAVERN
Μαύρο Πρόβατο
Base Grill
Τραβόλτα
Άμα Λάχει
Τα Καραμανλίδικα του Φάνη
Kισσός
Mousique Café & More
Ella Greek Cooking
Φίτα
Μάνη Μάνη
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σπονδή
Vezene
G. B Roof Garden
Ράτκα
Premiere
Veri Table
Phi Beta Kappa
L’ Abreuvoir
Malabar
C.T.C.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
Βασίλαινας
Olive Garden
Artisanal
Hytra
Botrini’s
Aleria
Cookoovaya
Varoulko Seaside
Kuzina
Sense
ASIAN ETHNIC
Sushimou
Matsuhisa
Dos Hermanos
Nolan
Fuga
Tuk Tuk
Exotic Izakaya
Madame Phu Man Chu
Thai Zab
The Sushi Bar
BAR RESTO
Balthazar
The Clumsies
Rock n Roll
Noel
42 Barstronomy
Coyoacan
TGI Fridays
Dirty Ginger
Pere Ubu
The Dalliance
WINE BAR RESTO
Paleo
By the Glass
Drupes & Drips
Kiki de Grece
Θα σε κάνω Βασίλισσα
Fabrica de Vino
Oinoscent
Gargaretta
Heteroclito
L’ Audrion
STREET FOOD
Πρίγκιπας
Feyrouz
Po’ Boys
Smak
Migada
Hoocut
Romatella
Dirty Μάνη
Pera
Talking Breads
CHEF
Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι)
Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
Άρης Βεζενές (Vezene, Birdman)
Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror-Senios Phi Beta Kappa)
Νίκος Θωμάς (Privilege, Simul)
Τάσος Μαντής (Hytra)
Αλαίν Παροντί (VeriTable)
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Sense)
Παύλος Κυριάκης (Λυκόβρυση)
Δημήτρης Ζύμπα - Νίκος Βοργιάς (Άλφιcon)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Hot εστιατόρια, λαχταριστά street food στέκια και λαμπερά ξενοδοχεία
Ένα ξεχωριστό pop-up bakery στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabettus
Δεν έχει σημασία αν το δώρο είναι μικρό ή μεγάλο… Σημασία έχει η όμορφη κίνηση του να προσφέρεις, είτε αυτό είναι κάτι ακριβό είτε απλώς μια μακαρονάδα
Καλοφτιαγμένο, καθημερινό φαγητό, με συνέπεια και χωρίς περιττές εντυπώσεις
Τρεις εμβληματικοί χώροι, τρεις διαφορετικές προτάσεις διασκέδασης για αυτές τις γιορτές
Βουτυρένιοι κουραμπιέδες, λαχταριστά μελομακάρονα, αφράτα πανετόνε και πολλές ακόμα λιχουδιές
Από ξηρούς καρπούς μέχρι εκλεκτά τυριά και βιολογικό κρέας
Τα αστεράτα ξενοδοχεία και τα καλά εστιατόρια της Αθήνας έχουν ήδη ετοιμάσει τα εορταστικά μενού τους και μας περιμένουν για αξέχαστες βραδιές
Εδώ θα ανακαλύψεις τα αγαπημένα γλυκά των γιορτών
Οι έμπειροι σοκολατιέ, Ιωάννα και Δημήτρης, δημιουργούν σοκολατάκια bonbon, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και φρέσκα ζελέ φρούτων, χρησιμοποιώντας σοκολάτα υψηλής ποιότητας
Η ιδανική πρόταση για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα!
Στα ράφια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους τα μελομακάρονα, ζουμερά και αρωματικά, και οι κουραμπιέδες με φρέσκο ελληνικό βούτυρο, την ίδια συνταγή που τιμά ο φούρνος εδώ και δεκαετίες
Όλα τα γλυκά που λαχταράς για το γιορτινό τραπέζι
Ένα από τα πλέον ιστορικά ζαχαροπλαστεία της πόλης, με τρία καταστήματα
Ένα σύγχρονο γαστρονομικό concept με έδρα το Μονακό, που εστιάζει στο private dining, τα themed dinners και τις cooking classes
Θα βρείτε εκλεκτά τυριά, ανάμεσά τους μια μεγάλη ποικιλία από φέτα αλλά και κασέρι, με εκείνη τη γεύση που θυμούνται οι παλιοί, βούτυρο γάλακτος, ιδανικό για τους χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες, αληθινό στραγγιστό γιαούρτι και άλλα πολλά
Τα εκλεκτά βιολογικά κρέατα των ευβιότοπων είναι εγγύηση
Οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα που θα βρείτε είναι ελληνικής προέλευσης, φρεσκοψημένοι και ιδανικοί για να πρωταγωνιστήσουν στα γλυκά των γιορτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.