Θεματα

Τα κρασιά Nico Lazaridi σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!

Μεθυστικά αρώματα και γεύσεις σε ένα πολυτελές κουτί

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zar.jpg

Τα κρασιά Nico Lazaridi θα κυκλοφορήσουν σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!

Μια συνεργασία που θα συζητηθεί, μια πρωτοπορία στον κόσμο της γαστρονομίας. Μετά το επιτυχές pairing, τα κρασιά Nico Lazaridi έρχονται σε πολυτελή συσκευασία με τις σοκολάτες Cocoowa chocolate. Όπου πίσω από τις Cocoowa chocolates βρίσκεται ο Γιώργος Ζαρζώνης, φωτογράφος, δεινός ταξιδευτής και καλλιτέχνης (κυριολεκτικά) σοκολατοποιός.

69954580_2473095592784162_3212034542634270720_n.jpg

Τα δώδεκα χειροποίητα είδη Cocoowa θα συνδυαστούν με την γκάμα κρασιών του διαπρεπούς οινοποιείου, «συνυπάρχοντας» σε μια πολυτελή συσκευασία για απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Μια δημιουργική συνεργασία που ξεπερνά συμβατικά όρια και ανοίγει νέους δρόμους στην απόλαυση των αισθήσεων.

70514183_2473095642784157_2191286164026032128_n.jpg

Περισσότερα για την Cocoowa chocolate, εδώ κι εδώ.

Περισσότερα για το οινοποιείο Λαζαρίδη, εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.