- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τα κρασιά Nico Lazaridi σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!
Μεθυστικά αρώματα και γεύσεις σε ένα πολυτελές κουτί


Τα κρασιά Nico Lazaridi θα κυκλοφορήσουν σε πολυτελή συσκευασία με την Cocoowa chocolate!
Μια συνεργασία που θα συζητηθεί, μια πρωτοπορία στον κόσμο της γαστρονομίας. Μετά το επιτυχές pairing, τα κρασιά Nico Lazaridi έρχονται σε πολυτελή συσκευασία με τις σοκολάτες Cocoowa chocolate. Όπου πίσω από τις Cocoowa chocolates βρίσκεται ο Γιώργος Ζαρζώνης, φωτογράφος, δεινός ταξιδευτής και καλλιτέχνης (κυριολεκτικά) σοκολατοποιός.

Τα δώδεκα χειροποίητα είδη Cocoowa θα συνδυαστούν με την γκάμα κρασιών του διαπρεπούς οινοποιείου, «συνυπάρχοντας» σε μια πολυτελή συσκευασία για απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Μια δημιουργική συνεργασία που ξεπερνά συμβατικά όρια και ανοίγει νέους δρόμους στην απόλαυση των αισθήσεων.

Περισσότερα για την Cocoowa chocolate, εδώ κι εδώ.
Περισσότερα για το οινοποιείο Λαζαρίδη, εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Aυθεντικά γαλλικά κρουασάν, ονειρεμένα γλυκά και χειροποίητο gelato
Εδώ που κάθε μέρα ξεφουρνίζεται μια μικρή Γαλλία για εσένα μόνο
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Τιμή και δόξα στα σερμπέτικα του βορρά
Ελλάδα και Γαλλία συναντιούνται σε μια γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα από βραβευμένους σεφ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αστέρια Michelin, τίτλοι κύρους και αμέτρητες ώρες δημιουργίας σε γαλλικές κουζίνες
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Η γιορτή που οι καλοφαγάδες περιμένουν όλο τον χρόνο είναι εδώ
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει όσα είχε μοιραστεί με τη βοηθό του για την απιστία με την Αρτζέντο
Η ανάγκη γέννησε κάποιες από τις πιο μερακλίδικες γεύσεις της Σαρακοστής (και όχι μόνο)
Το αγαπημένο κέρασμα των τσάρων, και πώς το δοκίμασα πρώτη φορά, χωρίς να έχω καμία σχέση με τσάρους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.