- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
2018 Athens Taste Choice
Η A.V. ψήφισε όσα της άνοιξαν την όρεξη τη χρονιά που πέρασε. Ψηφίστε κι εσείς για να ανακατέψετε την κατάταξη

Όλοι μας αγαπάμε τη γαστρονομία. Μας αρέσει να την απολαμβάνουμε στο πιάτο αλλά και να τη βραβεύουμε. Και φέτος, όπως κάθε χρονιά, ψηφίσαμε στην Athens Voice τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που διακρίθηκαν, όλα όσα ακούστηκαν πολύ και σχολιάστηκαν θετικά. Ψηφίστε κι εσείς τα δικά σας αγαπημένα αλλάζοντας την κατάταξη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα αποτελέσματα θα τα μάθετε με την καινούργια χρονιά.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ
Funky Gourmet

Botrini’s
Varoulko Seaside
Aleria
Hytra
Cookoovaya
Kuzina
Βασίλαινας
Artisanal
Milos Estiatorio
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Σπονδή

Vezene
Premiere
G.B. Roof Garden
C.T.C.
L’ Abreuvoir
Malabar
Zonars
Ράτκα
Parla
ASIAN ETHNIC
Matsuhisa

Nolan
Fuga
Sushimou
Izakaya
The Sushi Bar
Dos Hermanos
Rouan Thai
Dos Gardenias
Tuk Tuk
BAR RESTO
Balthazar

The Clumsies
Rock n Roll
Noel
42 Barstronomy
Birdman
TGI Fridays
Zurbaran
The Dalliance
Pere Ubu
GASTRO TAVERN
Μαύρο Πρόβατο

Χρύσα Χρύσα
Τραβόλτα
Base Grill
Σεϋχέλλες
Θαλασσινός
Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου
Τα Γιουβετσάκια
Το Γίδι
Βόλτα
WINE BAR RESTO
By the Glass

Paleo
Kiki de Grèce
Heteroclitο
Drupes & Drips
Θα σε κάνω Βασίλισσα
L’ Audrion
Oinoscent
Fabrica de Vino
Vinarte
STREET FOOD
Πρίγκιπας

Smak
Talking Breads
Hoocut
Έλβις
Pie Works
Φεϋρούζ
Meat Lab
Pera
Microulee
CHEF
Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι)

Άρης Βεζενές (Birdman)
Γιώργος Βενιέρης (Mr Pug)
Γρηγόρης Χέλμης (ME ZEN)
Θοδωρής Παπανικολάου (Parla)
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Sense)
Γιάννης Μαρκαδάκης (Papillon)
Δημήτρης Σκαρμούτσος (Ilios)
Μίνως Κονίδης (Paleo)
Αλαίν Παροντί (L’ Audrion)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Aυθεντικά γαλλικά κρουασάν, ονειρεμένα γλυκά και χειροποίητο gelato
Εδώ που κάθε μέρα ξεφουρνίζεται μια μικρή Γαλλία για εσένα μόνο
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Τιμή και δόξα στα σερμπέτικα του βορρά
Ελλάδα και Γαλλία συναντιούνται σε μια γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα από βραβευμένους σεφ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αστέρια Michelin, τίτλοι κύρους και αμέτρητες ώρες δημιουργίας σε γαλλικές κουζίνες
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Η γιορτή που οι καλοφαγάδες περιμένουν όλο τον χρόνο είναι εδώ
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει όσα είχε μοιραστεί με τη βοηθό του για την απιστία με την Αρτζέντο
Η ανάγκη γέννησε κάποιες από τις πιο μερακλίδικες γεύσεις της Σαρακοστής (και όχι μόνο)
Το αγαπημένο κέρασμα των τσάρων, και πώς το δοκίμασα πρώτη φορά, χωρίς να έχω καμία σχέση με τσάρους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.