Θεματα

2018 Athens Taste Choice

Η A.V. ψήφισε όσα της άνοιξαν την όρεξη τη χρονιά που πέρασε. Ψηφίστε κι εσείς για να ανακατέψετε την κατάταξη

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 684
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bar-resto-balthazar.jpg

Όλοι μας αγαπάμε τη γαστρονομία. Μας αρέσει να την απολαμβάνουμε στο πιάτο αλλά και να τη βραβεύουμε. Και φέτος, όπως κάθε χρονιά, ψηφίσαμε στην Athens Voice τα εστιατόρια που ξεχώρισαν, τους σεφ που διακρίθηκαν, όλα όσα ακούστηκαν πολύ και σχολιάστηκαν θετικά. Ψηφίστε κι εσείς τα δικά σας αγαπημένα αλλάζοντας την κατάταξη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα αποτελέσματα θα τα μάθετε με την καινούργια χρονιά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ 

Funky Gourmet

-funky-gourmet.jpg

Botrini’s
Varoulko Seaside
Aleria
Hytra
Cookoovaya
Kuzina
Βασίλαινας
Artisanal
Milos Estiatorio


ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Σπονδή

-t-s-s-.jpg

Vezene
Premiere
G.B. Roof Garden
C.T.C.
L’ Abreuvoir
Malabar
Zonars
Ράτκα
Parla


ASIAN ETHNIC 

Matsuhisa

asian-matsuhisa.jpg

Nolan 
Fuga
Sushimou
Izakaya
The Sushi Bar
Dos Hermanos
Rouan Thai
Dos Gardenias
Tuk Tuk


BAR RESTO 

Balthazar

bar-resto-balthazar.jpg

The Clumsies
Rock n Roll
Noel
42 Barstronomy
Birdman
TGI Fridays
Zurbaran
The Dalliance
Pere Ubu


GASTRO TAVERN

Μαύρο Πρόβατο

gastro-tavern-mavro-provato.jpg

Χρύσα Χρύσα
Τραβόλτα
Base Grill
Σεϋχέλλες
Θαλασσινός
Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου
Τα Γιουβετσάκια
Το Γίδι
Βόλτα


WINE BAR RESTO 

By the Glass

wine-bar-resto-by-the-glass-kalh.jpg

Paleo
Kiki de Grèce
Heteroclitο
Drupes & Drips
Θα σε κάνω Βασίλισσα
L’ Audrion
Oinoscent
Fabrica de Vino
Vinarte


STREET FOOD

Πρίγκιπας

street-food-prigipas.jpg

Smak
Talking Breads
Hoocut
Έλβις
Pie Works
Φεϋρούζ
Meat Lab
Pera
Microulee


CHEF

Μανώλης Παπουτσάκης (Χαρούπι)

s-f-o-s-s-s.jpg

Άρης Βεζενές (Birdman)
Γιώργος Βενιέρης (Mr Pug)
Γρηγόρης Χέλμης (ME ZEN)
Θοδωρής Παπανικολάου (Parla)
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Sense)
Γιάννης Μαρκαδάκης (Papillon)
Δημήτρης Σκαρμούτσος (Ilios)
Μίνως Κονίδης (Paleo)
Αλαίν Παροντί (L’ Audrion)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.