- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
O Τάσος Αντωνίου, λατρεύει το καλό φαγητό, έχει δουλέψει μαζί με πολλούς διάσημους σεφ και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο: «Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά πεινάω». Εύκολες, γρήγορες και μαμαδίστικες συνταγές για εσένα που κάνεις τα πρώτα σου δειλά βήματα στην κουζίνα. Από τις συνταγές του βιβλίου, κλέψαμε την ισπανική gazpacho, γιατί είναι όσο πρέπει καλοκαιρινή.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα, ώσπου να ομογενοποιηθούν και η σούπα να έχει λεία και πυκνή υφή. Αν θέλουμε πιο αραιή υφή, προσθέτουμε λίγο παγωμένο νερό και ανακατεύουμε καλά.
2. Μεταφέρουμε τη σούπα σε μπολ και αλατοπιπερώνουμε. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, να κρυώσει καλά.
3. Τη σερβίρουμε κρύα, περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, γαρνίρουμε με το γιαούρτι και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί.