- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η γεύση του καλοκαιριού κλείνει μέσα της τη δροσιά της ντομάτας και του βασιλικού. Αυτή η συνταγή, όμως, προχωράει ένα βήμα παρακάτω και φέρνει στο πιάτο σου τη φρεσκάδα της μοτσαρέλας, τη νοστιμιά της παρμεζάνας και τη… μεγαλειότητα του πέστο. Το καλύτερο; Είναι έτοιμη μόλις σε 15’.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε στο μπολ τα ντοματίνια, τη μοτσαρέλα και το πέστο, και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε την παρμεζάνα, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε, κι αν χρειάζεται, προσθέτουμε λίγο αλάτι.
- Προαιρετικά, γαρνίρουμε με βασιλικό και σερβίρουμε αμέσως.