- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τζίντζερ, το σκόρδο, τη soy sauce, την καστανή ζάχαρη, το νερό και το κορν φλάουρ. Χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά όλα τα υλικά. Ρίχνουμε στο μπλέντερ 3 κ. σ. από τη σος και αφήνουμε την υπόλοιπη στο μπολ.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε για περίπου 4 λεπτά, αναποδογυρίζουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε τη σος από το μπολ και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το κοτόπουλο να ξεκουραστεί όσο φτιάχνουμε το dressing.
- Στο μπλέντερ με τη σος, προσθέτουμε το τσίλι, το σησαμέλαιο, το μέλι και το βαλσάμικο. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το λάχανο, το κάρδαμο, το μπρόκολο και τον αρακά και ανακατεύουμε.
- Στο τέλος προσθέτουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε το dressing και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού.