- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
![32014-72458.jpg 32014-72458.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/32014-72458_0.jpg)
A.V. Guest
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τηγανίζετε στο ελαιόλαδο του κύβους του ψωμιού, γυρίζοντας μερικές φορές, να ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές.
- Βγάζετε και αφήνετε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
- Σε μπολ βάζετε τις ντοματούλες, τις αντζούγιες, τα αυγά, το μαρούλι και τους κύβους το ψωμιού. Ανακατεύετε, να ενωθούν τα υλικά.
Ετοιμάζετε το ντρέσινγκ:
Σε βαζάκι με αεροστεγές κούμπωμα χτυπάτε τη μαγιονέζα, την κρέμα γάλακτος και τα κρεμμυδάκια. Περιχύνετε με τη σάλτσα τη σαλάτα λίγο πριν τη σερβίρετε.
*Η συνταγή είναι του σεφ Βασίλη Λορέντζου.