ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πατατοσαλάτα με λουκάνικα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317384-625576.jpg
  • *Υλικά για 4 άτομα
  • 10 baby πατάτες με τη φλούδα τους
  • 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 2-3 γερμανικά βραστά λουκάνικα Alpengut, κομμένα σε χοντρές φέτες
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • 2 κουταλιές μουστάρδα (όποια μας αρέσει)
  • 3 κ.σ. λάδι
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 1 κ.κ. μέλι
  • Medium
  • €€
  • 60
  • All
  • Σαλάτες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πώς το κάνουμε

  1. Βράζουμε τις πατάτες ολόκληρες και όταν μαλακώσουν τις βγάζουμε, τις στεγνώνουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα.
  2. Τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τις φέτες του λουκάνικου, τα κρεμμύδια, ξερά και φρέσκα, και το μαϊντανό.
  3. Αναμειγνύουμε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το λάδι, το ξίδι και το μέλι, περιχύνουμε το μπολ με τις πατάτες και ανακατεύουμε να πάει το ντρέσινγκ παντού.
  4. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο να κρυώσει για λίγο και σερβίρουμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ