- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
(Πρόκειται για μια λίγο παραλλαγμένη συνταγή του φίλου μου σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε σε χονδρά φιλέτα τον μπακαλιάρο και τον βράζουμε στον ατμό, έχοντας προσθέσει στο νερό που βράζει το καρότο, το σέλινο, το φύλλο της λεμονιάς και το φύλλο της δάφνης.
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες, και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές κομμένες φέτες.
- Σε μια άλλη τα φασολάκια χωρίς να μαλακώσουν.
- Περνάμε στο μπλέντερ το σκόρδο, το δυόσμο, τα ντοματάκια, το μαϊντανό, το αλάτι και το λάδι.
- Τοποθετούμε πατάτες και φασολάκια στο πιάτο και από πάνω μαδημένο το μπακαλιάρο με τα χέρια.
- Ζεσταίνουμε για ένα λεπτό τη σάλτσα και περιχύνουμε.