Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To ολοκαίνουργιο περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος, εμπνέεται από το αλεύρι, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για αλμυρά κουλούρια. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Καμένο cheesecake me Castello blue cheese
© Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος με μια μαρίζ ή ένα μπλέντερ χειρός προσέχοντας να μη δημιουργηθεί αέρας στο μείγμα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και, σε κομμάτια, το blue cheese.
- Ομογενοποιούμε πολύ καλά με μπέντερ χειρός και ρίχνουμε το κορν φλάουερ και το πιπέρι.
- Στο εσωτερικό ενός ταψιού διαμέτρου 24 εκ. τοποθετούμε αντικολλητικό χαρί έτσι ώστε να εξέχει, αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230οC για 40 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά και σερβίρουμε με σαλάτα της αρεσκείας μας.