- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Είναι ζουμερά, πορτοκαλοκκόκινα και βαριέμαι να τα καθαρίζω. Όσο να πεις, τα ροδάκινα δεν είναι και νεκταρίνια να τα φας με τη φλουδίτσα τους. Αλλά για αυτή τη συνταγή που βρήκαμε στο loveandoliveoil.com, θα κάνω μια εξαίρεση, μια που μου φαίνεται πολύ νόστιμη (και κυρίως εύκολη).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250ο C. Τοποθετούμε τη ζύμη της πίτσας σε ένα ταψί και αλείφουμε με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα, το κατσικίσιο τυρί και τις φέτες ροδάκινου. Περιχύνουμε την πίτσα με το βαλσάμικο.
- Βάζουμε την πίτσα στο φούρνο. Ψήνουμε για περίπου 8-10 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η πίτσα και να λιώσει το τυρί. Μετά, την βγάζουμε από το φούρνο, γαρνίρουμε με το βασιλικό και προσθέτουμε λίγο ακόμη βαλσάμικο. Σερβίρουμε, όσο είναι ακόμα ζεστή.