- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Αυτή την Κυριακή μπορείς να σηκωθείς αργά, να ντυθείς γρήγορα και να τρέξεις να προλάβεις κάποιο από τα δεκάδες brunch που γίνονται στην πόλη. Ή μπορείς να σηκωθείς αργότερα, να πάρεις τηλέφωνο την παρέα σου και να κάνεις το δικό σου brunch στο σπίτι φτιάχνοντας αυτή την τέλεια και εύκολη συνταγή.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτάμε το μπρόκολο σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει για ένα λεπτό.
- Στη συνέχεια ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το μπρόκολο σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά.
- Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε ένα άλλο τηγάνι σπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα (σαν να φτιάχνουμε καγιανά), μέχρι να ψηθούν.
- Αλατοπιπερώνουμε και απομακρύνουμε από τη φωτιά.
- Πασπαλίζουμε με τα δύο είδη τυριών τις τορτίγιας.
- Σε κάθε τορτίγια απλώνουμε ίση ποσότητα από τα αυγά και το μπρόκολο.
- Έπειτα τις διπλώνουμε στη μέση.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε σε μέτρια ένταση λίγο ελαιόλαδο.
- Τηγανίζουμε τις quesadillas από κάθε πλευρά μέχρι να αποκτήσουν ένα ελαφρώς χρυσαφί χρώμα και να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρουμε αμέσως.