To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα, όμως ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από την Ελλάδα και το νόστιμο φαγητό της και μας παρουσιάζει συνταγές με πρωταγωνιστή τοπικά προϊόντα από 30 γωνιές της χώρας μας. Ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για σαγανάκι με κρασοτύρι Κω. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Το υπέροχο κρασοτύρι της Κω γίνεται ένα πρωτότυπο σαγανάκι με πορτοκάλι, μέλι και αμύγδαλο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε τοποθετήσει σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το βούτυρο, λίγο μέλι και τις φέτες από το πορτοκάλι.
- Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές τις φέτες πορτοκαλιού έως ότου να ροδίσουν ελαφρώς.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες από το κρασοτύρι και τις ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
- Τέλος, ρίχνουμε το αμύγδαλο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Μία συνταγή εμπνευσμένη από τους 30 προορισμούς της Aegean Airlines στην Ελλάδα.