ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κράκερ με σκληρό τυρί Δανίας και πιπεριά chilli
Μια συνταγή από το περιοδικό Μίξερ με τον Στέλιο Παρλιάρο
Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ολοκαίνουργιο περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος θα είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από το βούτυρο, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για κράκερ με σκληρό τυρί Δανίας και πιπεριά chilli. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αμέσως ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο 3 χιλ.
- Με κουπάτ της αρεσκείας μας κόβουμε μπισκότα και τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 18-20 λεπτά.
- Διατηρούμε τα κράκερ σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.