ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μεζεδάκια του λεπτού με μπακαλιάρο

Ό,τι πρέπει για την 25η Μαρτίου!

Ελένη Ψυχούλη
Ελένη Ψυχούλη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεζεδάκια μπακαλιάρου

Όσο τηγανίζεται ο μπακαλιάρος, ένας προκαταρκτικός μεζές για την παρέα που περιμένει. Γίνεται στο λεπτό, με τον μπακαλιάρο που έχουμε ξαρμυρίσει.

Μεζεδάκια μπακαλιάρου
Υλικά για 4-5 άτομα:
  • 2 μεγάλα κομμάτια ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου από φιλέτο (όχι κατεψυγμένο)
  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • μερικά ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 4-5 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • Easy
  • 10
  • 4 Μερίδες
  • All
  • Ορεκτικά - Μεζέδες
  • ελληνική κουζίνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ, διαλύουμε το μπακαλιάρο σε όσο πιο ψιλά κομματάκια μπορούμε.
  2. Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
  3. Σερβίρουμε σε πιάτο, προσθέτοντας τα ντοματίνια, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ