- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ελένη Ψυχούλη
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όσο τηγανίζεται ο μπακαλιάρος, ένας προκαταρκτικός μεζές για την παρέα που περιμένει. Γίνεται στο λεπτό, με τον μπακαλιάρο που έχουμε ξαρμυρίσει.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ, διαλύουμε το μπακαλιάρο σε όσο πιο ψιλά κομματάκια μπορούμε.
- Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε σε πιάτο, προσθέτοντας τα ντοματίνια, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.