- CITY GUIDE
- PODCAST
-
30°
![Ελένη Ψυχούλη Ελένη Ψυχούλη](/images/120x120/3/jpg/files/2023-03-20/eleni-psychouli-contributor-athens-voice.jpg)
Ελένη Ψυχούλη
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όσο τηγανίζεται ο μπακαλιάρος, ένας προκαταρκτικός μεζές για την παρέα που περιμένει. Γίνεται στο λεπτό, με τον μπακαλιάρο που έχουμε ξαρμυρίσει.
![Μεζεδάκια μπακαλιάρου Μεζεδάκια μπακαλιάρου](/images/w734/jpg/files/2023-03-24/screenshot_20230321_112301_photos.jpg)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ, διαλύουμε το μπακαλιάρο σε όσο πιο ψιλά κομματάκια μπορούμε.
- Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε σε πιάτο, προσθέτοντας τα ντοματίνια, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.