- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Όταν στο σπίτι παραγγέλνετε πίτσα, είσαι ο πρώτος που ορμάει στο σκορδόψωμο. Γιατί να μην το φτιάξεις μόνος σου λοιπόν; Αυτή η συνταγή είναι ό,τι πρέπει: εύκολη, γρήγορη και απολαυστικά νόστιμη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί.
- Κόβουμε τη φρατζόλα στη μέση κατά μήκος και τοποθετούμε και τα δύο μέρη του ψωμιού με την ψίχα προς τα πάνω.
- Αλείφουμε το ψωμί με βούτυρο και πασπαλίζουμε με το σκόρδο.
- Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον φούρνο για 10-12 λεπτά.
- Ξεσκεπάζουμε το ψωμί και πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε για ακόμα 2-4 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Απομακρύνουμε από τον φούρνο και αφήνουμε το σκορδόψωμο να κρυώσει λίγο πριν το κόψουμε.