ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μια τέλεια συνταγή για μανιτάρια

Με κρεμώδη σάλτσα, σκόρδο και παρμεζάνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
man-anoigma.jpg

Αν αγαπάς τα μανιτάρια αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου. Σέρβιρέ την ως ορεκτικό ή ως συνοδευτικό για κρέας. Και το καλύτερο; Είναι έτοιμα σε μόλις 10 λεπτά!

Υλικά για 4-6 άτομα
  • 2 κ. σ. βούτυρο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 250γρ. άσπρα μανιτάρια, ολόκληρα ή κομμένα σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • ¼ φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 50γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία φωματίου
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το γαρνίρισμα)
  • Easy
  • 10
  • All
  • Ορεκτικά - Μεζέδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε ένα μετρίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια ένταση και ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Ρίχνουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το τυρί κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μια βράση, μέχρι να πήξει.
  4. Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φρέσκο μαϊντανό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ