- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Τοποθετούμε τις γλυκοπατάτες σε ένα ταψί και της τρυπάμε με ένα πιρούνι. Ψήνουμε στον φούρνο για 40 λεπτά.
- Εντωμεταξύ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 5 λεπτά.
- Έπειτα, ρίχνουμε στο τηγάνι το καλαμπόκι, την κινόα, τα φασόλια και τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε για ακόμα 2-3 λεπτά.
- Όταν ψηθούν οι γλυκοπατάτες, τις απομακρύνουμε από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά.
- Έπειτα, τις κόβουμε στη μέση και βάζουμε κάθε μισό σε ένα πιάτο. Από πάνω απλώνουμε το μείγμα με την κινόα, το αβοκάντο και τέλος πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο.