- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Είναι βελούδινα, ξεχειλίζουν από μοτσαρέλα και λιώνουν στο στόμα. Έτοιμα σε 15 λεπτά είναι τέλεια για τις χαλαρές, παρεΐστικες βραδιές.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Κόβουμε τα brioche στη μέση και απλώνουμε σε κάθε ψωμάκι ½ κ.σ. σάλτσα μαρινάρα, 1 κυβάκι μοτσαρέλα και τρεις φέτες πεπερόνι.
- Τοποθετούμε τα ψωμάκια σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για λίγα λεπτά στον φούρνο για μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα.
- Όσο ψήνονται τα ψωμάκια ρίχνουμε σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο και την πάστα σκόρδου και ανακατεύουμε καλά.
- Βγάζουμε τα ψωμάκια από τον φούρνο και αλείφουμε το καθένα από αυτά με το βούτυρο.
- Προαιρετικά πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.