- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Λιωμένο τσένταρ μέσα σε βουτυρένιο ψωμάκι. Οι απλές διαστροφές είναι και οι πιο μεγαλοφυείς…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Με τη βοήθεια ενός πλάστη «ζυμώνουμε» τις φέτες του τοστ ώστε να γίνουν λίγο πιο λεπτές.
- Τοποθετούμε μια φέτα τσένταρ σε κάθε φέτα ψωμιού και τυλίγουμε το ψωμί έτσι ώστε να σχηματισθεί ένα ρολάκι.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε 2 κ. σ. βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε τα ρολάκια στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ξεροψηθούν μέχρι να λιώσει το τυρί (περίπου 3-4 λεπτά). Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο βούτυρο ακόμα.
- Σερβίρουμε αμέσως.