ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κολασμένα τυροψωμάκια

Σε 10 λεπτά έχεις το τέλειο συνοδευτικό για τα πάντα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tiropswmakia-anoigma.jpg

Λιωμένο τσένταρ μέσα σε βουτυρένιο ψωμάκι. Οι απλές διαστροφές είναι και οι πιο μεγαλοφυείς…

Υλικά συνταγής
  • 8 φέτες ψωμί για τοστ (χωρίς κόρα)
  • 8 φέτες τσένταρ
  • ¼ φλιτζανιού βούτυρο
  • Easy
  • 25
  • All
  • Ορεκτικά - Μεζέδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Με τη βοήθεια ενός πλάστη «ζυμώνουμε» τις φέτες του τοστ ώστε να γίνουν λίγο πιο λεπτές.
  2. Τοποθετούμε μια φέτα τσένταρ σε κάθε φέτα ψωμιού και τυλίγουμε το ψωμί έτσι ώστε να σχηματισθεί ένα ρολάκι.
  3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε 2 κ. σ. βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
  4. Ρίχνουμε τα ρολάκια στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ξεροψηθούν μέχρι να λιώσει το τυρί (περίπου 3-4 λεπτά). Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο βούτυρο ακόμα.
  5. Σερβίρουμε αμέσως.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ