- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Σκέφτεσαι να μαζέψεις όλη την παρέα για σπιτικό brunch; Αυτή η συνταγή θα σου χρησιμέψει. Εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική, δείχνει περίπλοκη ενώ δεν είναι (καθόλου όμως!). Άντε, πάλι θα εντυπωσιάσεις τα πλήθη…
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήνουμε στην τοστιέρα (ή στον φούρνο) το ψωμί και αλείφουμε με βούτυρο σε κάθε πλευρά.
- Σε ένα μεγάλο ρίχνουμε τα αυγά, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ένταση. Αφού λιώσει, ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά και αμέσως αρχίζουμε να ανακατεύουμε με μια ξύλινη σπάτουλα.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι τα αυγά να μαγειρευτούν, αλλά να μην στεγνώσουν. Απομακρύνουμε από τη φωτιά.
- Μοιράζουμε τα αυγά στα ψωμάκια και από πάνω βάζουμε μια φέτα καπνιστό σολομό. Σερβίρουμε αμέσως.