- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ένα πιάτο για γερές μάσες!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το λουκάνικο. Τσιγαρίζουμε, ανακατεύοντας συχνά, για 8-4 λεπτά.
2. Προσθέτουμε την ντομάτα, το κρασί, τη ζάχαρη και το θυμάρι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά για 2-8 λεπτά.
3. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα πυρέξ με καπάκι και το ψήνουμε για 25-30 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε το πυρέξ, 5 λεπτά πριν το βγάλουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να ροδίσει. Σερβίρουμε αμέσως.