- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η αναγνώστρια της Taste Voice, κυρία Λυδία Θεοδωρίδου, μας λέει: «Είναι μια πολύ εύκολη και γευστική μαγιονέζα και τη συνταγή μου την έμαθε πριν από χρόνια μια Αιγυπτιώτισα. Από τότε που την πρωτοέφτιαξα, κάνω μόνο αυτή και δεν έχει αποτύχει ποτέ. Εύχομαι να σας αρέσει».
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πως την φτιάχνουμε:
- Σ’ ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό με το κορν φλάουρ ή το νισεστέ.
- Όταν δέσει το βγάζουμε από τη φωτιά και με το μπρίκι το βάζουμε σε μια λεκάνη με κρύο νερό για να κρυώσει πιο γρήγορα.
- Αφού κρυώσει το ενώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ (ή στο μούλτι, ή στο πίμερ). Αν τη θέλετε πιο πικάντικη ή πιο ξινή μπορείτε να αυξήσετε το αλάτι, τη μουστάρδα, ή το λεμόνι.