ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπρουσκέτα

61232-134405.jpg
Τζένη Σταυροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317710-625973.jpg
  • *Ύλικά για 4 ατομα
  • Easy
  • 30
  • All
  • Ορεκτικά - Μεζέδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε στο γκριλ τις πιπεριές μέχρι να καεί το δέρμα τους και να μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα.
  2. Τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε λωρίδες.
  3. Τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κάππαρη, το λιωμένο σκόρδο, το βασιλικό και το τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά.
  4. Ψήνουμε στο γκριλ ή στη φρυγανιέρα το ψωμί ώστε να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα και από τις 2 πλευρές, αλείφουμε το μείγμα με τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.

Info: Οι μπρουσκέτες συνδυάζονται υπέροχα με αλλαντικά, ενώ μπορούν να είναι το πρώτο πιάτο όταν η συνέχεια είναι μια καλή, αυθεντικά ιταλική μακαρονάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ