- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε στο γκριλ τις πιπεριές μέχρι να καεί το δέρμα τους και να μπορεί να ξεκολλήσει εύκολα.
- Τις αφήνουμε να κρυώσουν, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε λωρίδες.
- Τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την κάππαρη, το λιωμένο σκόρδο, το βασιλικό και το τυρί και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Ψήνουμε στο γκριλ ή στη φρυγανιέρα το ψωμί ώστε να αποκτήσει χρυσαφί χρώμα και από τις 2 πλευρές, αλείφουμε το μείγμα με τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Info: Οι μπρουσκέτες συνδυάζονται υπέροχα με αλλαντικά, ενώ μπορούν να είναι το πρώτο πιάτο όταν η συνέχεια είναι μια καλή, αυθεντικά ιταλική μακαρονάδα.