ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σπιτικό Brunch

Για να μην βγαίνετε από το σπίτι κυριακάτικα!

315823-623202.jpg
Ηλίας Σταυρόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
301008-228355.jpg

Είναι Κυριακή πρωί και θες πολύ να φας brunch, αλλά δεν έχεις καμία όρεξη να σηκωθείς και να βγεις από το σπίτι σου; Λοιπόν, πλέον δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, αφού σου δίνουμε την συνταγή για το καλύτερο σπιτικό brunch.

Υλικά συνταγής
  • 2 αυγά
  • 50 γρ. σπανάκι
  • 25 γρ. μαραθόριζα κομμένη σε λεπτές φέτες
  • 2γρ. μαραθόσπορος, σπασμένο
  • Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Άνηθο για το γαρνίρισμα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
  • 30γρ. φέτα
  • Medium
  • 30
  • All
  • Ορεκτικά - Μεζέδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον μαραθόσπορο, το σπανάκι, τη μαραθόριζα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Το αφήνουμε να μαραθεί για 3-4 λεπτά.
  2. Γεμίζουμε το μείγμα από το σπανάκι σε ένα ταψάκι-πυρέξ, σπάμε 2 αυγά μάτια από πάνω και ψήνουμε στο φούρνο έως ότου γίνουν τα αυγά.
  3. Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα, άνηθο, μπούκοβο και φρυγανισμένο ψωμί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ