- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ηλίας Σταυρόπουλος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Είναι Κυριακή πρωί και θες πολύ να φας brunch, αλλά δεν έχεις καμία όρεξη να σηκωθείς και να βγεις από το σπίτι σου; Λοιπόν, πλέον δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις, αφού σου δίνουμε την συνταγή για το καλύτερο σπιτικό brunch.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον μαραθόσπορο, το σπανάκι, τη μαραθόριζα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Το αφήνουμε να μαραθεί για 3-4 λεπτά.
- Γεμίζουμε το μείγμα από το σπανάκι σε ένα ταψάκι-πυρέξ, σπάμε 2 αυγά μάτια από πάνω και ψήνουμε στο φούρνο έως ότου γίνουν τα αυγά.
- Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα, άνηθο, μπούκοβο και φρυγανισμένο ψωμί.