ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ψάρι aqua Pazza

Η νοστιμότερη και ευκολότερη συνταγή για ψάρι

Ελένη Ψυχούλη
Ελένη Ψυχούλη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD
Ψάρι aqua Pazza

Στα ελληνικά, ψάρι του τρελλού νερού ή αλλιώς, η νοστιμότερη και ευκολότερη συνταγή για να μαγειρέψεις ένα κατεψυγμένο ή φρέσκο φιλέτο αλλά και οποιοδήποτε ολόκληρο ψάρι, χωρίς να μυρίσει το σπίτι τηγανίλα, γρήγορα και με απόλυτη, σίγουρη επιτυχία.

  • 1 κιλό ψάρι σε φιλέτο (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • αλάτι-πιπέρι
  • Easy
  • €€
  • 30
  • All
  • Κυρίως πιάτο
  • Μεσογειακή κουζίνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια πλασοτιέρα ή σε μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο.
  2. Πριν αρχίσει το σκόρδο να παίρνει χρώμα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Τοποθετούμε το ψάρι, αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να ψηθεί το ψάρι.
  4. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

*Αντί για μαϊντανό μπορούμε να βάλουμε φρέσκο βασιλικό.

*Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη ρίγανη ή θυμάρι, για περισσότερο άρωμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ