Στα ελληνικά, ψάρι του τρελλού νερού ή αλλιώς, η νοστιμότερη και ευκολότερη συνταγή για να μαγειρέψεις ένα κατεψυγμένο ή φρέσκο φιλέτο αλλά και οποιοδήποτε ολόκληρο ψάρι, χωρίς να μυρίσει το σπίτι τηγανίλα, γρήγορα και με απόλυτη, σίγουρη επιτυχία.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια πλασοτιέρα ή σε μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο.
- Πριν αρχίσει το σκόρδο να παίρνει χρώμα, προσθέτουμε τα ντοματίνια και σβήνουμε με το κρασί.
- Τοποθετούμε το ψάρι, αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να ψηθεί το ψάρι.
- Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
*Αντί για μαϊντανό μπορούμε να βάλουμε φρέσκο βασιλικό.
*Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη ρίγανη ή θυμάρι, για περισσότερο άρωμα.