- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Βασίλειος Καραμανίδης, κλινικός διαιτολόγος και αθλητικός διατροφολόγος, μας δίνει τη συνταγή για ριζότο «γεμιστά», μία light και vegan συνταγή που θα λατρέψεις!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, έπειτα σωτάρουμε λίγο το ρύζι καθώς και τον πελτέ ντομάτας.
- Στη συνέχεια σβήνουμε με το 1/3 του νερού και ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μας , το αλάτι, το πιπέρι και τον κύβο μας.
- Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά προσθέτουμε νερό σιγά σιγά όταν το απορροφάει, μέχρι να είναι έτοιμο και δεμένο.