- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εύα Παρακεντάκη
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αν σου αρέσει η σπανακόπιτα, θα λατρέψεις αυτή την ομελέτα με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα! Γίνεται στο πι και φι και έχει ακριβώς τη γεύση μιας ονειρεμένης σπανακόπιτας. Μπορείς να τη φτιάξεις για ένα γρήγορο μεσημεριανό, να τη σερβίρεις σε brunch ή στο πρωινό. Όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία το σπανάκι με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, να πάρουν όλα μαζί θερμοκρασία, μέχρι να μαραθούν.
- Στη συνέχεια αλατοπίπερωνουμε και προσθέτουμε τον άνηθο και το θυμάρι.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι. Αδειάζουμε τα αυγά στο τηγάνι και ψήνουμε από τη μία μεριά.
- Αφού ψηθεί η μία μεριά, παίρνουμε ένα πιάτο και γυρνάμε την ομελέτα μας.
- Πασπαλίζουμε (προαιρετικά) με φέτα και καπακώνουμε για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η φέτα και να ψηθεί η ομελέτα μας.