- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σκέφτεσαι ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις όταν τελειώσει όλο αυτό είναι να βρεθείς με όλη την παρέα στο αγαπημένο σας σουβλατζίδικο. Δεν αργεί να γίνει και αυτό! Μέχρι τότε, όμως, γιατί δεν φτιάχνεις το δικό σου σουβλάκι; Με µπιφτέκι από φρέσκο µοσχαρίσιο κιµά, ντοµάτα, κρεµµύδι, πατάτες, τζατζίκι, σπιτική σάλτσα ντοµάτας και την εγγύηση της οικογενειακής ταβέρνας «Κισσός», η οποία και μας έδωσε αυτή τη φανταστική συνταγή.
Η οικογενειακή ταβέρνα Κισσός μας δίνει τη συνταγή για τυλιχτό σουβλάκι
Η οικογενειακή ταβέρνα Κισσός μας δίνει τη συνταγή για τυλιχτό σουβλάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε τον κιμά σ´ ένα μπολ.
- Τρίβουμε το κρεμμύδι και την ντομάτα.
- Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
- Βρέχουμε το ψωμί.
- Τα ρίχνουμε όλα μέσα στο μπολ και ζυμώνουμε παρά πολύ καλά!
- Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40’.
- Στο εντωμεταξύ τοποθετούμε το γιαούρτι σ´ ένα μπολ.
- Τρίβουμε το αγγούρι και το στραγγίζουμε καλά.
- Λιώνουμε το σκόρδο στο Γουδί.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά για το τζατζίκι στο μπολ με το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- «Συναρμολογούμε» το σουβλάκι και απολαμβάνουμε!