- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μερικές φορές τα πιο απλά πιάτα είναι αυτά που έχουν και την περισσότερη γεύση. Όλα εξαρτώνται από τα φρέσκα υλικά. Σε αυτή τη συνταγή όλο το μυστικό είναι τα φρέσκα ντοματίνια, το σκόρδο και ο βασιλικός από τη γλάστρα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαγειρεύουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση. Ρίχνουμε το σκόρδο και το τσίλι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για ακόμα 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Αλατοπιπερώνουμε και τέλος ρίχνουμε το βασιλικό.
- Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
- νακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.