- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η μυρωδιά του σκόρδου που σοτάρεται στο ελαιόλαδο προδίδει τη νοστιμιά αυτού του πιάτου. Μπορείς να επιλέξεις τα δικά σου αγαπημένα τυριά (φτάνει μόνο να είναι τυριά που λιώνουν εύκολα), με τίποτα όμως μην παραλείψεις το σκόρδο. Σε 30 λεπτά θα καταλάβεις γιατί.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε περίπου για ένα λεπτό.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάμε ένα φλιτζάνι από το νερό τους.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το νερό από τα ζυμαρικά, την κρέμα γάλακτος και τα μαγειρεμένα σπαγγέτι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
- Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα με τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν τα τυριά, για περίπου 1-2 λεπτά.
- Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 1 λεπτό μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε αμέσως με ψιλοκομμένο μαϊντανό.