- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε τις πέννες σε βραστό νερό και περιμένουμε 5 λεπτά.
- Μόλις περάσουν, προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για ακόμα 4 λεπτά ή μέχρι τα ζυμαρικά να είναι al dente και τα φασολάκια ελάχιστα τρυφερά.
- Σουρώνουμε και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
- Στο μεταξύ κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο το κόβουμε σε ακόμα μικρότερες λωρίδες.
- Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τη μαγιονέζα, το πέστο, το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά τη σος μαζί με τα ντοματίνια, την τριμμένη παρμεζάνα και το κοτόπουλο.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.