- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια ένταση.
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε προσεκτικά στο τηγάνι. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι η πέτσα του να ροδίσει και να γίνει τραγανή. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
- Ρίχνουμε το σκόρδο στο τηγάνι και σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέτουμε το μπρόκολο, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε ξανά το κοτόπουλο στο τηγάνι.
- Βάζουμε το τηγάνι στον φούρνο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.