- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-
Βράζουμε τα ρεβίθια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (σ.σ. τα ρεβίθια Μπάρμπα Στάθης δεν χρειάζονται μούλιασμα, οπότε μπορούμε να τα μαγειρέψουμε κατευθείαν από την κατάψυξη).
- Πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε τα σέσκουλα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση.
- Ρίχνουμε το μπέικον και το τσιγαρίζουμε μέχρι να γίνει αρκετά τραγανό, περίπου 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το μπούκοβο και σοτάρουμε για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι τα σέσκουλα και τα ρεβίθια. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να μαλακώσουν τα σέσκουλα (περίπου 10 λεπτά).
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.