- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο, πασπαλίζουμε με το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά, να πάει παντού.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε μέτρια ένταση.
- Ρίχνουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρώς, αλλά όχι να μαγειρευτεί εντελώς (περίπου για 4 λεπτά). Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τα μανιτάρια και το κρεμμυδάκι, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τον ζωμό, το κρασί και μία κουταλιά της σούπας εστραγκόν. Αφήνουμε να σιγοβράσει και να ρουφήξει τα υγρά του (περίπου 8 λεπτά).
- Ξαναρίχνουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και το αφήνουμε να σιγοβράσει λίγο μαζί με τα μανιτάρια, μέχρι να μαγειρευτεί εντελώς (περίπου 8-10 λεπτά).
- Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη 1 κ. σ. εστραγκόν και το χυμό λεμονιού.
- Σερβίρουμε (προαιρετικά) μαζί με ζυμαρικά ή ρύζι.