πεπερόνι, λουκάνικο, σαλάμι αέρος ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της προτίμησής μας
Easy
€
30
All
Κυρίως πιάτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε ένα τηγάνι με διάμετρο περίπου 25 εκ. στην πάνω σχάρα του φούρνου και προθερμαίνουμε στους 200°C.
Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη έτσι ώστε να πάρει το σχήμα ενός κύκλου με διάμετρο 25 εκ.
Βγάζουμε το τηγάνι από τον φούρνο και αλείφουμε τον πάτο του τηγανιού με το λάδι. Τοποθετούμε τη ζύμη προσεκτικά στο τηγάνι. Αν χρειάζεται, την απλώνουμε κι άλλο, έτσι ώστε να χωράει ακριβώς στο τηγάνι.
Αλείφουμε το πάνω μέρος της ζύμης με λίγο ελαιόλαδο ακόμα.
Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας πάνω από τη ζύμη, αφήνοντας ένα περιθώριο 3-4 εκατοστών από τις άκρες.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και τα υπόλοιπα υλικά της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε την πίτσα για 10-12 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως.