- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση.
- Τηγανίζουμε το λουκάνικο για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το ζωμό και το κρασί. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μην έχει πολλά υγρά.
- Απομακρύνουμε από τη φωτιά και γαρνίρουμε με μαϊντανό.