- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
A.V. Guest
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Σε χαμηλή φωτιά μαραίνουμε το κρεμμύδι για 5’, προσθέτουμε το σκόρδο και αφήνουμε για 2’.
- Προσθέτουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά και σοτάρουμε για 5’-6’.
- Προσθέτουμε το ξίδι και τη ζάχαρη.
- Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 10’. Προς το τέλος του βρασμού προσθέτουμε τα μυρωδικά.
- Στο μεταξύ έχουμε βράσει τα ριγκατόνι. Τα στραγγίζουμε καλά και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
- Βράζουμε για 1’ δυνατά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
*Η συνταγή είναι του σεφ Βασίλη Λορέντζου.