- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τη σχάρα του φούρνου στη μεσαία θέση και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, σε μέτρια ένταση.
- Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Μόλις κάψει το λάδι, το ρίχνουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να "χρυσαφίσει", περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι την υπόλοιπη μία κουταλιά ελαιόλαδο, μαζί με τα μανιτάρια.
- Σοτάρουμε, μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 5 λεπτά).
- Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, το δεντρολίβανο, το σκόρδο, 1/2 κ. γλ. αλάτι και λίγο μαύρο πιπέρι. Σοτάρουμε για 1 ακόμα λεπτό και έπειτα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα φασόλια.
- Επιστρέφουμε στο τηγάνι το κοτόπουλο, σκεπάζουμε με ένα καπάκι (ή αλουμινόχαρτο) και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
- Έπειτα ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα.
- Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.