- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Εύκολο, γευστικό και –κυρίως- γρήγορο. Σε λιγότερο από μισή ώρα έχεις μαγειρέψει για όλη την οικογένεια, χωρίς καθόλου κόπο. Συν ότι τους έχεις εκπλήξει όλους, γιατί απόψε το δείπνο έχει κάτι το ασυνήθιστα νόστιμο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι (με διάμετρο περίπου 25εκ.) ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση.
- Προσθέτουμε το λουκάνικο και σοτάρουμε μέχρι να μαγειρευτεί και από τις δύο πλευρές, περίπου 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το μπρόκολο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει λίγο, περίπου 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και το κριθαράκι και σοτάρουμε για ένα λεπτό, ίσα να τσιγαριστεί.
- Ρίχνουμε το ζωμό και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
- Με ένα καπάκι σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 10 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθεί όλο το υγρό.
- Έπειτα ρίχνουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με λίγη ακόμα τριμμένη παρμεζάνα.