- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Σε ένα ρηχό πιάτο λιώνουμε 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο και σε ένα άλλο ρηχό πιάτο ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά, το ½ φλιτζάνι παρμεζάνα και το αλεύρι μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Βουτάμε το κοτόπουλο στο πιάτο με το λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια στο πιάτο με το μείγμα από αλεύρι, τριμμένη φρυγανιά και παρμεζάνα. Αμέσως μετά τοποθετούμε το κοτόπουλο στο τηγάνι με το λιωμένο βούτυρο.
Μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά από κάθε μεριά ή μέχρι να σχηματισθεί η κρούστα στην εξωτερική πλευρά. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ένα πιάτο. Στο ίδιο τηγάνι λιώνουμε τις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο για περίπου ένα λεπτό. Προσθέτουμε το κολοκυθάκι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη μία κουταλιά της σούπας παρμεζάνα. Τέλος, ρίχνουμε το κοτόπουλο πίσω στο τηγάνι και μαγειρεύουμε για ακόμα ένα λεπτό. Σερβίρουμε αμέσως.