- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε σε κατσαρόλα με νερό αλατισμένο τα φετουτσίνι, τις λιαστές ντομάτες και τα κουνουπιδάκια, όσο χρόνο γράφουν στη συσκευασία τα φετουτσίνι.
- Τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα ξερά μυρωδικά, την πέστο, το μαύρο και το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε να αναμειχθούν όλα καλά.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με τα φετουτσίνι.
- Ανακατεύουμε μαλακά να πάει το μείγμα παντού. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να «τραβήξει» τα ζουμιά από τα αυγά και το γάλα (όχι να στεγνώσει).
- Σερβίρουμε ζεστά με την παρμεζάνα και ρίχνουμε από πάνω λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ή μαϊντανό.
Απολαύστε το πιάτο με το ιταλικό κόκκινο ξηρό κρασί Sangiovese di Romagna Doc με την ελαφρά πικρή γεύση.