ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ψαρονέφρι με δενδρολίβανο και σκόρδο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317746-626019.jpg
  • *Υλικά για 2 άτομα
  • Medium
  • €€€
  • 120
  • All
  • Κυρίως πιάτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αλείφουμε τα ψαρονέφρια με ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε.
  2. Ψήνουμε στο grill μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν όπως τα θέλουμε.
  3. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες με βούτυρο και δεντρολίβανο ψιλοκομμένο σε χαμηλή φωτιά για να μη μαυρίσει το βούτυρο και να μην καεί το σκόρδο, προσθέτουμε τα ψαρονέφρια και τα κουνάμε στο τηγάνι να πάει παντού το βούτυρο με το σκόρδο και το δεντρολίβανο.

Σερβίρεται με πατατοσαλάτα Vitakrone και συνοδεύεται με τη γερμανική μπίρα Grafenwalder Pils

ΠΡΟΣΦΑΤΑ